Anslagstavlan

Vill du dela med dig något till dina hundvänner
På Forshaga BK:s anslagtavla anslås meddelanden från klubbens olika funktioner och medlemmar. Också andra meddelanden som kan ha intresse för klubbens medlemmar kan anslås (exvis inbjudningar till kurser och tävlingar). Vad som inte anslås är:
– kommersiella annonser
– försäljning och omplacering av valpar och hundar
– ”radannonser”
Klubben förbehåller sig rätten att fritt pröva vad som skall anslås.

9 reaktion på “Anslagstavlan”

1. Den 26-27/5 2018
    Kommer Oili Huotari från Finland, till Torsby Bk och håller lydnadskurs. Hon vann VM i lydnad 2016 och har mänga fina framgångar genom åren.
    Hennes kurser är uppskattade och givande för alla såväl åhörare som deltagare med hund.

Kursspråket kommer att vara på engelska.

Åhörarplats kostar 500 kr för hela helgen.
    Möjlighet att ställa upp husvagn/husbil på brukshundsklubben kan erbjudas men begränsat antal plaster.

Alla platser med hund är upptagna men du kan läggas på reservlista vid ev återbud.

Enklare mat och kaffe/the kommer att kunna köpas på plats.

Anmälan är bindande och betalning sker via swich 0722040460 Catrin Pettersson
    Mail:
    Catrin74@gmail.com

Anmälda hundar: 6 st
    3 i klass 3
    2 unghundar ej startade och en hund i klass två påväg mot klass 3.
    Nivån på deltagare pendlar mellan oerfaren till erfaren.

Kursen riktar sig till dig som vill få en fördjupad kunskap i hundträning oavsett gren. Tonvikt läggs på engagemang, uppgiftsfokus, arbetsvilja motivation, tydliga kriterier osv.
    Förutsättningarna för att få till det där lilla extra i samarbetet mellan hund och förare.

Varmt välkommen

2. Inbjudan till inoff träningstävling i agility 16e maj på Lundagårds hundskola.

Domare :Mats Press
    Öppen agilityklass samt 2x öppen hoppklass alla storlekar.
    Första banvandring planeras kl 12.00
    Anmälan 50kr /start betalas kontant på plats.

Anmälan sker via mail clixo.kil@hotmail.com senast 12e maj.
    Ange förare, hund, klass samt storlek.

För att tävlingen ska flyta på så bra som möjligt tar vi gärna emot funktionärshjälp även av er som ska tävla.

Varmt välkomna!

3. Tack för en trevlig Utställning och vi hade ju tur med vädret också ;) Undrar också när o vart bilderna på finalvinnarna kommer läggas ut? //Elaine o Ludde Mops ;)

4. Stort GRATTIS till Forshaga BK som fått två nya provledare inom IPO, nämligen Victoria Odheim Gustafsson & Mikael Forsberg! :-)

5. Onsdag 3/6 kl. 18.30
    Kommer Calle från Vom og Hundemat och håller en föreläsning om sitt frysta färskfoder till hund och katt.

Anmälan sker per telefon eller i butik, 054-872250, senast måndag 1/6 kl. 18.00

6. Hej Alla Brukshundsklubbar.

Vi på Värmlands Draghundsklubb vill välkomna de hundar och människor som har funderingar på det där med dragsporten.

Lördag 16 maj möts vi på skidstadion i Valberget, Torsby. En prova på-träff för alla som är nyfikna på detta med draghundsport. Utrustning finns att låna. Egen lunch medtages, grillmöjlighet finns.
    Tag med ett glatt humör, tåliga käder och din hund/ar (låna hund kan man också ;-))

MVH

Alexander Lagemyr