Anslagstavlan

Vill du dela med dig något till dina hundvänner
På Forshaga BK:s anslagtavla anslås meddelanden från klubbens olika funktioner och medlemmar. Också andra meddelanden som kan ha intresse för klubbens medlemmar kan anslås (exvis inbjudningar till kurser och tävlingar). Vad som inte anslås är:
– kommersiella annonser
– försäljning och omplacering av valpar och hundar
– ”radannonser”
Klubben förbehåller sig rätten att fritt pröva vad som skall anslås.

8 reaktion på “Anslagstavlan”

1. Inbjudan till inoff träningstävling i agility 16e maj på Lundagårds hundskola.

Domare :Mats Press
    Öppen agilityklass samt 2x öppen hoppklass alla storlekar.
    Första banvandring planeras kl 12.00
    Anmälan 50kr /start betalas kontant på plats.

Anmälan sker via mail clixo.kil@hotmail.com senast 12e maj.
    Ange förare, hund, klass samt storlek.

För att tävlingen ska flyta på så bra som möjligt tar vi gärna emot funktionärshjälp även av er som ska tävla.

Varmt välkomna!

2. Tack för en trevlig Utställning och vi hade ju tur med vädret också ;) Undrar också när o vart bilderna på finalvinnarna kommer läggas ut? //Elaine o Ludde Mops ;)

3. Stort GRATTIS till Forshaga BK som fått två nya provledare inom IPO, nämligen Victoria Odheim Gustafsson & Mikael Forsberg! :-)

4. Onsdag 3/6 kl. 18.30
    Kommer Calle från Vom og Hundemat och håller en föreläsning om sitt frysta färskfoder till hund och katt.

Anmälan sker per telefon eller i butik, 054-872250, senast måndag 1/6 kl. 18.00

5. Hej Alla Brukshundsklubbar.

Vi på Värmlands Draghundsklubb vill välkomna de hundar och människor som har funderingar på det där med dragsporten.

Lördag 16 maj möts vi på skidstadion i Valberget, Torsby. En prova på-träff för alla som är nyfikna på detta med draghundsport. Utrustning finns att låna. Egen lunch medtages, grillmöjlighet finns.
    Tag med ett glatt humör, tåliga käder och din hund/ar (låna hund kan man också ;-))

MVH

Alexander Lagemyr