Vandringspriser

Varje år på klubbens årsmöte delas priser ut till klubbekipage som nått
framgångar på tävlingsbanorna eller gjort något speciellt för klubben.
De priser som delas ut finner du nedan. Det är den tävlandes eget ansvar att se till att uppgifterna kommer in till tävlingskommittén innan årsmötet.

OBS! Senast den 25 januari ska resultat skickas in till   tavling@forshagabk.se.

KM i bruks
Calands Vandringspris
KM i bruks gäller tävlande ekipage i LKL, HKL samt EKL i samtliga
grupper utom appellklass.
Här gäller två resultat med minst ”godkänt”.

KM i bruks – Appellklass
Här gäller ett resultat i appellklass – bästa snittpoäng.

Beer-Sebas Vandringspris
Beer-Seebas vandringspris delas ut till bästa bruksresultat uppnått av
ungdom (upp till 25 år) inom någon av grupperna spår, sök, rapport,
skydd eller appellklass.

KM i lydnad
Här gäller de resultat som man har presterat på klubbens hemmatävlingar
under året. Minst två resultat behövs. Tävlingssektorn går igenom årets
lydnadstävlingar så dessa resultat behöver man inte skicka in.

Tvättmästers Vandringspris
Bästa lydnadsresultat (snittpoäng) som uppnåtts under året.

Tävlingshunden
Tävlinghunden är klubben inofficiella träningstävling, 6 tillfällen
per år.  Vandringspriset delas ut till det ekipage som har det bästa poängsnittet på minst två tävlingstillfällen.
Dessa resultat sammanställs av klubbens tävlingssektor.

Årets Rallylydnadshund
Priset tilldelas årets mest framgångsrika ekipage i Rallylydnad.
Ekipaget ska för att kunna tävla om titeln ha erövrat pris på officiell Rallylydnadstävling.
Minst 1 och max 3 tävlingar får räknas och det gäller alla klasser högst poäng gäller. Meriter kan tas på alla officiella rallylydanstävlingar i Sverige.
Om flera ekipage har samma poäng vinner den med högst poäng i högst klass. Alla medlemmar i Forshaga Brukhundklubb äger rätt att tävla om priset. Priset utdelas på årsmötet, för året innan, årsmöte-årsmöte, tillsammans med 1 pokal där klubben står för gravering, samt plankett som deltagaren får behålla. Pokalen kan erövras då samma ekipage fått priset 3 gånger. I priset ingår även ett album där det anstår vinnaren att förutom foto också föra in uppgifter om datum, plats för tävlingarna, hundens namn, reg.nr, födelsedatum, ägare samt domare. Albumet ska ständigt vandra och finnas på klubben efter isatt foto.